Ondanks de harde economie doen de Bitcoin-mijnwerkers het redelijk goed…

Hier is een interessant idee. Op papier lijken bitcoin en crypto-mijnwerkers de laatste tijd te lijden te hebben. De industrie is in een put van zwartheid gevallen na de verspreiding van de coronaviruspandemie, omdat het niet als een „noodzakelijk“ veld wordt beschouwd zoals restaurants en kruideniersketens dat ook zijn.

Bitcoin Miners verdiende veel geld afgelopen maand

En toch hebben in augustus, volgens een nieuw rapport, bitcoin en cryptocurrency mijnwerkers naar verluidt meer dan 300 miljoen dollar verdiend. Ondanks de pandemie, ondanks alle barre economische omstandigheden waar de wereld nu mee te maken heeft, hebben de mijnwerkers het vrij goed gedaan voor zichzelf en hebben ze meer dan 360 miljoen dollar verdiend.

Hoe kan dat? In de afgelopen maanden werden de mijnbouwbedrijven geconfronteerd met sluitingen en andere problemen die hun activiteiten zouden hebben verhinderd om de regelmatigheid te handhaven. Bedrijven zoals Riot Blockchain hebben gezegd dat hun dagelijkse activiteiten onder de harde laars van het coronavirus zijn geweest sinds het zich voor het eerst in de Verenigde Staten heeft verspreid. Het bedrijf beweert financieel te hebben geleden, en het is onduidelijk wanneer de leidinggevenden weer op volle toeren zullen kunnen draaien.

Bovendien zijn andere bedrijven – zoals Digital Farms in Californië – gedwongen om volledig te sluiten. Riot Bitcoin Code is in ieder geval gedurende deze hele periode open gebleven. Digital Farms en andere bedrijven zijn gemaakt om hun deuren voor onbepaalde tijd te sluiten, terwijl de zaken uiteindelijk worden rechtgezet.

Deze bedrijven worden niet beschouwd als essentiële bedrijven, en veel mijnwerkers zijn gedwongen om al hun apparatuur af te sluiten en op afstand te werken. Vanuit financieel en zakelijk oogpunt zou de mijnindustrie het niet zo goed moeten doen als ze is, en toch lijkt het er om een of andere reden meer dan ooit op aan te komen in de mijnruimte.

Een van de belangrijkste redenen waarom de mijnbouw het zo goed doet, is misschien wel het feit dat veel nieuwe kopers de bitcoin- en cryptohandelswereld betreden. Deze kopers zijn nu op zoek naar nieuwe bitmunten om zichzelf en hun rijkdom te beschermen tegen inflatie en andere harde economische omstandigheden die nieuwe activa en nieuwe geldmethoden vereisen, anders dan falende vormen van fiat.

De Crypto-industrie groeit in populariteit

Deze nieuwe munten moeten ergens vandaan gehaald worden, en de enige mensen met de technologie en de knowhow om dit te doen zijn mijnwerkers, dus ondanks het feit dat ze als „niet-essentieel“ worden beschouwd, zijn er nog genoeg in het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat de bitcoin deze nieuwe golf van economische angst die de harten van de handelaars overal heeft getroffen, overleeft.

Velen zien bitcoin nu als een methode om hun rijkdom af te dekken tegen enkele van de zwaarste economische situaties die er zijn. Ze beschouwen bitcoin als een geldige manier om hun geld intact te houden terwijl hun land weer op de rails staat, en als gevolg daarvan lijkt het erop dat de handel alleen al in de afgelopen maanden tot ongekende hoogten is gestegen.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.