FAKTOREN, DER KAN FØRE TIL MEGET HØJERE PRISER DENNE BITCOIN BULL KØR

Bitcoin-prisen nåede mere end $ 28.000 i løbet af feriehelgen, hvilket gav investorerne ekstra at fejre, da det bizarre år 2020 slutter.

Analytikere er blandede – nogle advarer om, at Bitcoin er toppet på baggrund af teknisk information, mens andre ser på fundamentale forhold og andre faktorer, der er unikke for denne cyklus, såsom fremkomsten af ​​institutionelle købere til støtte for fortsættelse. Men der er endnu en anden overset faktor, som en investor og crypto-opstartsstifter hævder at kunne være en rigtig game-changer under denne bull run, der ikke var i løbet af den sidste.

HVORDAN CRYPTO SIKKERHEDSLÅN GØR DENNE Cyklus SPECIAL
Hvis du tager den aktuelle Bitcoin-markedscyklus fra top til bund og lægger den over den sidste (billedet nedenfor), er det klart, at den første kryptokurrency nogensinde trender langt stærkere end det foregående eksempel.

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!
Det sidste bjørnemarked i den rasende tyr, der var 2017, står i øjeblikket som det bedste historiske eksempel på, hvad man kan forvente denne gang. Og efter alle standarder slår Bitcoin næsten alle forventninger.

Ifølge den hollandske investor og iværksætter Marc van der Chijs skyldes ”en af ​​grundene”, at tingene er forskellige denne gang, Bitcoin-sikkerhedsbaserede lån. I stedet for at indbetale kryptobedrifter til at betale regninger, skatter eller til at dække nødsituationer, kan indehavere få kontanter til gengæld for at stille noget BTC til sikkerhed.

Ved at fjerne dette salgstryk fra markedet er der større sandsynlighed for, at prisen stiger eksponentielt og kan være en „spilskifter“.

ANDRE UNIKE FAKTORER BAG DENNE BITCOIN BULL KØRER

Men det er bare „en grund“ denne gang er „anderledes“. Og selvom det er noget, investorer advares om tåbeligt at tænke på, tyder beviset på, at tingene formes på en unik måde denne gang.

Institutioner, der køber til enhver pris, mens fiat-penge er oppustet uden anerkendelse. Markeder er gået i stykker, og verden er klar over, hvad der kommer, og Bitcoin kan beskytte mod det.

Denne gang synes Bitcoin også at have ringe konkurrence fra altcoins, der i det mindste stjal noget af den kapital, der kom ind sidste gang.

Endelig er hver cyklus fundamentalt forskellig på grund af den mindskende forsyning, der følger efter hver halvering af blokbelønning. Med mindre BTC-udbud og den største efterspørgsel nogensinde, langt ud over sikkerhedslån, er der nok grunde til at tro, at denne bull run vil være den mest betydningsfulde endnu for kryptovalutaen.